میکروسمنت نما

 ویژگی های خوب میکروسمنت نما آن را تبدیل به یکی از متریال های ایده آل در نمای ساختمان کرده است. از جمله این ویژگی ها می توان به دوام بالا، تنوع زیاد رنگی، پایداری رنگ، وزن کم، چسبندگی بالا و… اشاره کرد. با توجه به تنوع رنگ و طرحی که میکروسمنت دارد، استفاده از آن در مقایسه با سایر متریال های سنتی همچون سیمان، آجر، سنگ و… رواج بیشتری پیدا کرده است.

یکی از ویژگی های خوب میکروسمنت نما این است که می توان آن را با تنوع رنگی در طرح های مختلف تایلی، پازلی، بتن طرحدار و طرح سنگ اجرا کرد. یکی از نکاتی که در طراحی و اجرای نمای ساختمان باید در نظر گرفت؛ استفاده از متریالی است که چسبندگی بالا و ضخامت کمی داشته باشد تا پوسته پوسته و جدا نشود.

وجود این دو ویژگی در میکروسمنت نما سبب شده تا این متریال تابع حرارت و لرزش سطح زیرین کار باشد و از آن جدا نشود. تنفس پذیری میکروسمنت های پودری از میکروسمنت های خمیری بیشتر بوده و همین امر سبب پوسته پوسته نشدن آن می شود.

پودر میکروسمنت 25 کیلوگرمی

2.750.000 تومان

برای اینکه آب‌بندی نمای ساختمان افزایش پیدا کند و از سطح آن در برابر عوامل محیطی همچون گرد و غبار، لک، آلودگی و… محافظت شود، در سطح نهایی نما از پوشش پلی یورتان استفاده می کنند. برای اجرای میکروسمنت از مش فایبرگلاس، الیاف های سلولزی و الیاف های شیشه ای استفاده می شود.

 به منظور ایجاد یک بستر مناسب برای اجرای نما از میکروبیس و پرایمر که خاصیت چسبندگی و آب‌بندی بالایی دارند، استفاده می شود. در شرکت های معتبر به منظور ایجاد پایداری رنگی در میکروسمنت از میکروسمنت های خودرنگ و مادر رنگ های سنتتیک استفاده می کنند.

برای اجرای مطلوب پوشش میکروسمنت نما لازم است، سطح مورد نظر در مقابل ترک خوردگی مقاوم بوده و پایداری بالایی داشته باشد. اگر ساختمان دچار نشست شود و جداره ها دچار جداشدگی و ترک گردند، شاهد ایجاد ترک در مصالح نمای ساختمان نیز خواهید بود.

برای مشاهده قیمت اجرای میکروسمنت در سطوح مختلف اینجا کلیک کنید.

امکان استفاده از میکروسمنت بر روی هر سطحی وجود دارد و در استفاده از این متریال با محدودیت مواجه نخواهید شد؛ اما برای اینکه از این متریال نتیجه مطلوب و ایده آلی کسب کنید، بهتر است که قبل از انتخاب آن بدانید، میکروسمنت بر روی چه ساختمان هایی بهتر اجرا می شود.

میکروسمنت نما سبب مدرن شدن فضای ساختمان می شود. اگر از المان های مدرنیته در نمای ساختمان مورد نظر استفاده شده باشد، میکروسمنت در آن نما قابل استفاده بوده و زیبایی آن را دو چندان خواهد کرد.

اجرا میکروسمنت نما

تماس با

برای مشاوره اجرا میکروسمنت در مشهد با ما در تماس باشید.

09332192540

تاریخچه استفاده از میکروسمنت

 میکروسمنت نما از اوایل قرن بیستم میلادی مورد استفاده قرار می گرفت. از آن در قسمت هایی از ساختمان که نیاز به متریال ضد آب داشتند و قسمت های داخلی ساختمان استفاده می شد. در جزایر دریای اژه برای صاف کردن سطح از متریال سیمان استفاده می کردند؛ اما با توجه به سبک متفاوتی که میکروسمنت به ساختمان می دهد، استفاده از آن در این نواحی نیز رواج پیدا کرد.

امروزه شاهد توسعه بیشتر محصولات میکروسمنت و رواج استفاده از آنها هستیم. این محصولات دارای تنوع رنگی بالایی هستند. مستحکم بودن، چسبندگی زیاد، دوام بالا و انعطاف پذیری بخشی از ویژگی هایی این محصولات می باشند. وجود محصولات میکروسمنت، معماری مدرن را به سمت و سوی طراحی مینیمال سوق داده است.

پوشش نهایی که در میکروسمنت های مرغوب مورد استفاده قرار می گیرند از ویژگی های ضد لک، ضد خش، ضد لغزش و…. می باشند. این ویژگی ها سبب شده اند که میکروسمنت یک گزینه ایده آل برای کف ساختمان نیز بشمار آید. یک معمار خوش ذوق با ترکیب محصولات مختلف با سبک انتخاب شده می تواند به محیط جلوه زیبایی ببخشد.

اجرا میکروسمنت نما در مشهد

با استفاده از میکروسمنت نما، فضای ساختمان خود را لوکس کنید!

 یکی از دغدغه های ذهنی ما محدودیت هایی است که هنگام اجرای یک نمای جذاب با آن ها مواجه هستیم. طراحی و تولید میکروسمنت نما این محدودیت ها را از بین برده است. اگر شما هم به دنبال ایجاد یک نمای شیک و مجلل و در عین حال مقاوم هستید، به شما پیشنهاد می کنیم از این متریال استفاده کرده و محیط مورد نظر خود را بهبود ببخشید. میکروسمنت نما روح ساکنان ساختمان را قبل از ورود به خانه با سبک معماران پیوند می دهد.

میکروسمنت نما کمک می کند تا بتوانید، فضای شخصی و دلخواه خود را ایجاد نمایید. با کمک این متریال امکان اجرای یکپارچه سطوح فراهم می شود. طراحان و معماران خوش ذوق برای درخشش بیشتر نماها، ایوان ها، استخرها و باغ ها و افزایش وسعت آنها سلیقه به خرج داده و از میکروسمنت استفاده می نمایند. به منظور اجرای نمای ساختمان و عناصر مختلف آن می توانید از متریال میکروسمنت استفاده کنید. از کاربردهای این متریال در قسمت های مختلف خانه می توان به استفاده از آن در نیمکت ها، ایوان، تراس، راه پله و… اشاره کرد.

میکروسمنت

زمانی که از میکروسمنت در نمای ساختمان استفاده می کنید، ممکن است که دغدغه از بین رفتن زیبایی ظاهر آن را داشته باشید؛ اما دلیلی برای نگرانی وجود ندارد. میکروسمنت نما در مقابل اشعه ماوراء بنفش خورشید مقاومت بالایی داشته و با گذشت زمان دچار تغییر رنگ نخواهد شد.

به منظور بازسازی نمای ساختمان هایی که دارای سطوح منحنی و مسطح هستند، میکروسمنت نما یک انتخاب هوشمندانه می باشد. این متریال به دلیل ویژگی زیست محیطی که دارد، در طول زمان اقدام به آزاد کردن مواد مخرب در فضا نمی کند.

سطح نهایی میکروسمنت نما سطح مدرنی خواهد بود. با توجه به اینکه در آن درز وجود ندارد، آلودگی در آن جمع نخواهد شد و تمیز کردن آن به سهولت انجام می شود. مقاومت بالایی که این متریال در مقابل آب و هوای سرد و گرم دارد به همراه سایر ویژگی های آن سبب شده تا معماران آن را جایگزین پوشش های سنتی نما کنند.

ویژگی ها و مزایای میکروسمنت

میکروسمنت نما دارای مزایای بسیاری می باشد؛ از جمله این مزایا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • دارای طیف رنگی گسترده
  • ایجاد سطح بدون اتصال و پیوسته
  • برای پوشش دهی نمای ساختمان و اجرای میکروسمنت نما نیازی به تغییر سطح نما و تخریب کردن سطوح قبلی نمی باشد.
  • عدم جذب آب
  • مقاوم بودن در برابر شرایط مختلف آب و هوایی، تغییرات دما، کلر و نور خورشید
  • فاقد لغزندگی
  • سرعت بالا در اجرا
  • امکان استفاده از نما به دلیل ضخامت 3 میلی متری آن و مانع طبله شدن و جداشدگی نما
  • مقاوم در برابر اشعه ماوراء بنفش و ضربه
  • عدم انقباض و انبساط با تغییر دما
  • مانع تجمع قارچ ها، باکتری ها و عوامل سمی
  • دارای چسبندگی بالا و سازگار با زیر لایه های مختلف
  • امکان ترکیب آن با سایر المان ها در فضای باز
  • قابل استفاده برای پوشش دهی تراس ها، پله ها و دیوارها
  • دارای ویژگی نفوذ ناپذیری و قابل استفاده در مکان هایی که با آب به طور دائم در تماس هستند و تضمین ایمنی

برای بهره بردن از تمام مزایای میکروسمنت در نما و حفظ خواص مواد آن و در نهایت، ایجاد یک لایه بدون درز  لازم است که به طور اصولی مراحل اجرای آن انجام داده شود.

میکروسمنت مشهد

نکات مهم استفاده از میکروسمنت نما

در زمان اجرای میکروسمنت نما باید یک سری نکات را در نظر داشت. یکی از این نکات توجه به مسئله دما می باشد. زمان اجرای میکروسمنت به منظور تضمین دوام آن لازم است که دمای سطح و محیط بین 15 تا 25 درجه سانتی گراد باشد. شروع اجرای کار نیز بهتر است از سمت سایه باشد.
اگر در دمای پایین این فرآیند اجرا شود، زمان عمل آوری آن به میزان قابل توجهی افزایش پیدا خواهد کرد. در صورت اجرای آن در دمای بالا نیز میکروسمنت به سرعت خشک خواهد شد. در نهایت تکسچر مناسب اتفاق نخواهد افتاد و این ماده به خوبی روی سطح پخش نخواهد شد. در این حالت باید اقدام به اصلاح زمان با تغییر فرمولاسیون نمود.
از دیگر نکات مهم در اجرای میکروسمنت نما، خشک بودن سطح آن می باشد. اگر پس از بارش باران اقدام به اجرای آن روی سطح مرطوب نمایید؛ دو پیامد منفی زیر را در پی خواهد داشت.
• اگر میکروسمنت نما را در زمان بارش اجرا نمایید؛ سطح مورد نظر دچار تغییر رنگ شده و در آن سفیدک و شوره ایجاد خواهد شد. همچنین لک بر روی آن باقی خواهد ماند.
• خیس و مرطوب بودن سطح مورد نظر سبب می شود در طول زمان، اثرات منفی در آن به وجود آید.
عدم محافظت از سطح با سیلر، رسوب آب سخت ناشی از بارش باران را روی سطح در پی خواهد داشت. بهتر است در هوای مساعد تمام فرآیند کار اجرا شود.
نکته مهم دیگر در اجرای میکروسمنت نما، توجه به محیط انجام کار است. اجرای کار در قسمتی از فضای باز که تردد افراد در آن زیاد است یا اجرای آن زیر درخت، ممکن است با مخاطراتی همراه باشد. افتادن حشرات، پوست درختان و برگ آنها و… روی سطح مورد نظر از جمله چالش های این کار می باشد.
بعد از اینکه پیمانکار، لایه دوم میکروسمنت را اجرا کرد و نما آماده آب‌بندی شد، نباید فضا را ترک کرد. برای کسب نتیجه مطلوب لازم است، تا زمانی که میکروسمنت به طور کامل خشک نشده باید پیمانکار و کارفرما از سطح به خوبی محافظت نمایند.

اجرای میکروسمنت نما

معرفی اجزای میکروسمنت

 میکروسمنت های نمای بیرونی با میکروسمنت هایی که در داخل ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند، تفاوت چندانی ندارند. استفاده از کیت تقویت کننده سطح یکی از مواردی است که در زمان استفاده از میکروسمنت نما توصیه می شود. در تهیه این کیت از رزین های پایه حلال، مش فایبرگلاس و پایه آب استفاده می شود.

میکروسمنت نما در فصول مختلف سال، دامنه دمایی متفاوتی را تجربه می کند. این ماده در زمستان با کاهش دما ممکن است، دچار یخ زدگی شود. در تابستان نیز در معرض دمای هوای بیش از 40 درجه سانتی گراد قرار می گیرد. نتیجه این تغییرات دمایی، آسیب دیدن میکروسمنت و  ایجاد ترک در آن می باشد. وجود مش در کیت تقویت کننده سطح، مانع بروز خط و خش در لایه بالایی نمای ساختمان خواهد شد.

انتخاب یک پوشش نهایی مناسب، نکته حائز اهمیتی است که در زمان اجرای میکروسمنت نما باید به آن توجه ویژه ای داشت. از رزین هایی که دارای پایه آب هستند، صرفا می توان در کاربردهای داخلی استفاده کرد. پوشش نهایی که باید برای نما مورد استفاده قرار گیرد، متریال پلی یورتان است.

پلی یورتان متریالی است که کارایی خاصی دارد. این متریال در برابر خراش و آب دارای مقاومت بالایی می باشد. این ویژگی سبب شده پلی یورتان به عنوان یک محافظ مناسب برای نما بشمار آید. فرمولاسیون این متریال سبب شده که مقاومت بالایی در برابر عوامل مختلف محیطی همچون طوفان، بارش شدید باران، یخبندان شدید و گرما داشته باشد.

نکته بهداشتی که باید در زمان استفاده از پلی یورتان در نظر داشته باشید، ضرورت استفاده از لباس های یکبار مصرف محافظ و ماسک های فیلترداری که تمام صورت را بپوشانند، می باشد. یکی از موادی که از آن می توان به عنوان گزینه مناسبی برای محافظت از رزین، بتن صیقلی یا کف سنگ نام برد، لاک پلی یورتان است.

میکروسمنت نمای ساختمان
نمای ساختمان با میکروسمنت

مراحل اجرا و پیاده سازی میکروسمنت نما

به منظور اجرا و پیاده سازی بدون ایراد میکروسمنت نما باید چندین گام طی شود. اگر در هر یک از مراحل اجرای آن دچار اشتباه شوید، ممکن است در پایان کار به نتیجه مطلوب و دلخواه خود دست پیدا نکنید. به همین علت توصیه می کنیم، برای این کار از متخصصین با تجربه و ماهر کمک بگیرید.

برای اینکه در نمای بیرونی ساختمان اقدام به اجرای میکروسمنت نما نمایید، باید پنج گام را با دقت پشت سر بگذارید. این گام ها عبارتند از:

  • در ابتدا لازم است، بستر اجرای کار را به خوبی از آلودگی ها و مواد مضر پاکسازی نمایید تا چسبندگی میکروسمنت کاهش پیدا نکند و بستر به خوبی آماده شود. یک عامل مهم و موثر در اجرای مناسب کار، آماده سازی بستر از طریق ترمیم ترک های ریز و درشت می باشد.
  • برای افزایش پیوستگی میکروسمنت و تقویت پوشش نهایی آن از پرایمر استفاده کرده و روی سطح بستر، مش فایبرگلاس را قرار دهید. در نهایت روی این مش، میکروبیس را قرار دهید. توصیه می شود در لایه میانی میکروبیس از مش فایبرگلاس استفاده نمایید.
  • در گام بعدی باید سطح میکروبیس را آماده کرده و اقدام به اعمال لایه پرایمر نمایید.
  • در این مرحله دو دست میکروسمنت را اعمال کرده و تکسچر دلخواه و رنگ و طرح ایده آل خود را ایجاد نمایید.
  • در گام پایانی لایه محافظ نهایی را نصب نمایید.

 ” بیشتر بخوانید :” همه چیز درباره اجرای میکروسمنت 

 

کلام پایانی

در این مقاله به طور کامل با تمام نکات مهم اجرا میکروسمنت نما و باید ها و نباید های آن آشنا شدید.امیدواریم که از اطلاعات آن کمال استفاده را کنید و در صورت لزوم ما را به دوستانتان آشنا کنید . ممنون که تا اخر مقاله با ما همراه بودید