یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های خانواده‌ها در هنگام بازسازی منزل، انتخاب دیوارپوش است. دیوارپوش به دلیل نقش مهمی که در زیبایی فضای خانه ایفا می‌کند، همواره مورد توجه خانواده‌ها، طراحان دکوراسیون داخلی و متخصصان بازسازی بوده است. در سال‌های اخیر، میزان استفاده از کاغذ دیواری به عنوان دیوارپوش پذیرایی به میزان چشمگیری افزایش یافته است و هنوز هم یکی از بهترین گزینه‌ها برای پوشش دیوارهای منزل محسوب می‌شود. برخی از خانواده‌ها در هنگام واگذاری کار بازسازی به شرکت‌های فعال در این زمینه، دنبال جایگزینی مقاوم‌تر و جدیدتر برای کاغذ دیواری هستند. در این مقاله تصمیم داریم پوشش جایگزین کاغذ دیواری را معرفی کنیم و مزایا و فواید آن را بیان نماییم.

میکروسمنت دیوار

مقایسه پوشش میکروسمنت در مقابل کاغذ دیواری

  • میکروسمنت دیوار، یکی از پوشش‌هایی است که بر عکس کاغذ دیواری به صورت یک دست اجرا می‌گردد و هیچگونه درزی بر روی سطح دیوار ایجاد نمی‌شود. این پوشش‌ها از چسبندگی بالایی برخوردار هستند و از ناحیه درزها مشکل جدا شدگی ندارند.
  • دیوارپوش میکروسمنت نوعی پوشش دکوراتیو زیبا و بادوام است و بر خلاف کاغذ دیواری کاملاً ضد آب می‌باشد. ضدآب بودن این پوشش سبب اجرای آن در محیط‌های مرطوب می‌شود. این نوع پوشش‌ها انتخابی مناسب به منظور پوشش دیوارهای محیط سرویس بهداشتی، آشپزخانه، بیمارستان و انبارهای مخصوص نگهداری مواد غذایی به شمار می‌روند.
  • میکروسمنت دیوار از خاصیت ضد سایش و ضد خش برخوردار است به همین علت از این پوشش برای ایجاد فضایی مدرن در داخل و خارج ساختمان استفاده می‌نمایند. در حالی که امکان استفاده از کاغذ دیواری در فضای خارجی وجود ندارد. میکروسمنت‌ها حاوی سنگدانه‌ های طبیعی هستند که در برابر نور مستقیم خورشید تغییری در رنگشان ایجاد نمی‌شود و برای طراحی نمای ساختمان گزینه ایده آلی محسوب می شوند.
  • دیوارپوش میکروسمنت قادر به پوشش دهی تمامی خلل و فرج موجود بر روی دیوار است و می‌ تواند تمامی ناهمواری سطح های دیوار را پوشش دهد. این پوشش‌ها دیواری یکپارچه را به نمایش می‌گذارند.

مزایای میکروسمنت دیوار

نگهداری و نظافت میکروسمنت دیوار

 میکروسمنت دیوار در برابر آب و مواد شوینده از مقاومت بالایی برخوردار است. زمانی که این دیوارپوش‌ها به گونه‌ ای صحیح نظافت شوند، برای سال‌ ها دوام خواهند داشت. این پوشش‌ ها در دسته متریال‌ های سخت قرار می‌ گیرند و میزان آسیب پذیری آنها بسیار پایین است. در نتیجه به آسانی به سطح آن خدشه وارد نمی‌ شود. شما قادر به نظافت سطوح میکروسمنت با متریال های مختلفی هستید بدون آنکه نگران خراب شدن سطح باشید. بهتر است از ابزارهایی مانند سیم و اسکاچ که سطح زبری دارند، برای نظافت پوشش میکروسمنت استفاده نکنید. این ابزارهای زبر ممکن است لایه ضد آب بودن پوشش را از بین ببرند و به سطح رویه آسیب وارد کنند. دستمال و طی‌ های نانو که سطح نرم و لطیفی دارند، بهترین ابزار برای نظافت میکروسمنت شناخته شده اند. ما در ادامه شیوه صحیح نگهداری و نظافت این پوشش‌ها را برایتان شرح داده‌ایم و با روش مراقبتی مناسب قادر به کاهش سایش مکانیکی سطح خواهید بود.

  • نظافت روتین میکروسمنت

گردگیری یا جارو کردن منظم زباله‌ها و یا گرد و غباری که بر روی سطوح قرار می‌ گیرند، سبب افزایش دوام و طول عمر این نوع پوشش می‌ شود. به منظور نظافت کامل سطح دیوار بهتر است از پارچه‌ های میکروفیبر استفاده نمایید. محلول‌ های پاک کننده که دارای ph خنثی هستند، به منظور پاکسازی عمیق سطوح مورد استفاده قرار می‌گیرند. 

  • پاک کردن سریع لکه‌ها

میکروسمنت دیوار در برابر انواع لکه‌ها مقاومت بالایی دارد. با این حال بهتر است به منظور پیشگیری از ماندگار شدن اثر لکه‌ها، اقدام به تمیز کردن سریع مایعات ریخته شده نمایید. 

  • عدم استفاده از پاک کننده‌های ساینده

ابزارهای تمیز کننده ساینده با از بین بردن سطح اولیه میکروسمنت دیوار به آن آسیب  وارد می‌ کنند. عدم استفاده از این ابزار و متریال‌های ساینده موجب دوام و افزایش طول عمر سطوح می‌شود. 

  • آب بندی مجدد

آب بندی دوره ای میکروسمنت به حفظ یکپارچگی و زیبایی آن کمک می‌ کند. میزان سایش و پارگی سطوح، زمان دقیق برای آب بندی مجدد را تعیین می نمایند. 

تفاوت کاغذ دیواری و میکروسمنت

نحوه اجرای پوشش میکروسمنت بر روی دیوار 

میکروسمنت دیوار یک پوشش دکوراتیو و جذاب است که در پایان کار ساخته می‌شود. ابزارهایی مانند ماله و غلطک برای اجرای این پوشش مورد نیاز است. همچنین افرادی که اقدام به اجرا می‌کنند از تخصص و مهارت خاصی برخوردارند.

  1. اجرای پوشش میکروسمنت در وهله اول نیازمند آماده ‌سازی سطح است. بستری که قرار است پوشش میکروسمنت بر روی آن اجرا شود، باید کاملاً خشک تمیز و فاقد هرگونه گرد و غبار و آلودگی باشد. ناهمواری‌هایی که بر روی بستر قرار دارند، مانند چسب‌ها و یا پوشش‌های دیگر باید کاملاً صاف و یا حذف شوند.
  2. یک لایه پرایمینگ به منظور افزایش چسبندگی میکروسمنت به دیوار و همچنین ایجاد یک سطح هموار اعمال می شود.
  3. پوشش پایه را که لایه اولیه می گویند، بر روی سطحی که کاملاً آماده شده، اعمال می‌گردد. میزان ضخامت این لایه حدوداً یک میلی متر است و موجب فراهم سازی رنگ و بافت اولیه می‌ شود.
  4. اجرای پوشش میکروسمنت زمانی کاملاً بدون نقص می باشد که هیچگونه ترک خوردگی بر روی آن ایجاد نشود. گاهی اوقات به منظور دوام و تقویت این دیوارپوش‌ها از مش فایبرگلاس استفاده می‌کنند.
  5. زمانی که لایه پایه کاملاً خشک می‌ شود، لایه ریزی که یک لایه نازک از میکروسمنت است، بر روی سطح اعمال می گردد. این لایه ریز موجب حفظ بافت و رنگ نهایی سطح می‌ شود.
  6. دیوارپوش میکروسمنت دارای سطحی صاف و درخشان است. مجری دیوارپوش، برای درخشندگی مناسب پس از خشک شدن لایه زیر، اقدام به سمباده زنی و صیقل دادن سطح می‌ کند. صیقل دادن سطوح سبب صافی و درخشندگی بیشتر دیوارپوش می‌شود.
  7. در پایان کار و پس از صیقلی شدن سطح، از یک پرایمر مناسب برای آب بندی استفاده می‌شود. اعمال چندین لایه پرایمر منجر به مقاومت و دوام دیوارپوش می‌گردد.
دیوارپوش میکروسمنت

مزایای میکروسمنت دیوار

  • دیوارپوش میکروسمنت تطبیق پذیری بالایی دارد. طیف رنگی این دیوارپوش‌ بسیار گسترده است و سبب ایجاد جلوه‌ های خاص و ویژه در فضا می‌ شود.
  • میکروسمنت دیوار به عنوان یک روکش یکپارچه و بدون درز شناخته شده است و هیچ گونه اتصالات دوغابی ندارد. یک دست و یکپارچه بودن این دیوارپوش‌ها موجب وسیع تر نمایش دادن فضا می‌ شوند.
  • دیوارپوش میکروسمنت دارای دوام و طول عمر بسیار بالایی است. این دیوارپوش‌ها قادر به تحمل فشارهای حاصل از استفاده روزانه هستند. این دیوارپوش‌ها برای محیط‌ های پر تردد، بهترین انتخاب محسوب می شوند. مقاومت بالای دیوارپوش میکروسمنت در برابر خراش و آسیب باعث استفاده گسترده از محصول در ساختمان های مسکونی و تجاری گردیده است.
  • هزینه تعمیر این دیوارپوش‌ها بسیار پایین است و نیاز به نگهداری خاصی ندارند. این سطوح به دلیل برخورداری از سطح صاف و بدون درز، از تجمع آلودگی و گرد و غبار پیشگیری می نمایند.
  • میکروسمنت دیوار از ضخامت کمی برخوردار می باشد در نتیجه وزن زیادی به سازه وارد نمی شود. دیوارپوش میکروسمنت بهترین گزینه برای اجرای پروژه‌های نوسازی و بازسازی ساختمان محسوب می‌گردد.

جمع بندی

در این مقاله سعی شد تا با تمام مزایای میکروسمنت دیوار نسبت به کاغذ دیوار نگهداری و اجرای میکروسمنت دیوار را بررسی کنیم . کارخانه آجر آروان تولید کننده پودر میکروسمنت و اجرا کننده میکروسمنت در شرق کشور است .میتوانید برای مشاوره رایگان میکروسمنت با شماره 09332192540 در ارتباط باشید .